ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV

SEQUENCIA MOTORCYCLING

Asociația Club Sportiv Sequencia Motorcycling a fost fondată în luna septembrie 2017 și își propune să promoveze și să susțină pasiunea pentru motociclism în general și competițiile motociclistice în special.

Înființată plecând de la o pasiune enormă a unuia dintre fondatori pentru motociclete, Asociația Club Sportiv Sequencia Motorcycling își stabilește ca obiective principale să atragă persoanele care iubesc sporturile cu motor, să participe la competiții sportive, să organizeze întâlniri de profil, excursii pe itinerarii dintre cele mai atractive și să aibă un rol activ în cadrul campaniilor de sensibilizare a participanților la trafic. Nu în ultimul rând, clubul își propune să susțină și să promoveze o echipă capabilă să participe la competiții de profil regionale, naționale și internaționale.

ACTIVITATEA COMPETIȚIONALĂ

În prezent Asociația Club Sportiv Sequencia Motorcycling a înființat, prin mijloace proprii Pridon Racing Team, o echipă care își dorește să participe la competiții motociclistice și chiar să dobândească, într-o zi, statutul de echipa profesionistă. În plan competițional, pentru anul 2018, Asociația Club Sportiv Sequencia Motorcycling a decis susținerea pilotului Pridon Paul în două competiții majore vizând parcurgerea a cât mai mulți km pe cât mai multe piste, precum și întâlnirea a cât mai multor situații de concurs. Ținând cont de caracteristicile competițiilor naționale, de buget și de alți factori precum distanțele de parcurs până la piste, formatul organizatoric și climatul sportiv, Asociația Club Sportiv Sequencia Motorcycling a înscris echipa în Romanian Superbike Championship și în Campionatul european de semi-amatori organizat de germanii de la Actionbike.

Alte obiective propuse pentru anul 2018 au fost creșterea ritmului pe piste în condiții de siguranță, exersarea conceptelor teoretice învățate, precum și acumularea de experiență în condiții de concurs.

Pentru anul 2019 Asociația Club Sportiv Sequencia Motorcycling vizează participarea la Romanian Motorcycling Competition – MotoRC , la clasa ”Rookies 1000” și la cât mai multe etape din Campionatul european de semi-amatori organizat de germanii de la Actionbike la clasa ”Rookies 1000”, obiectivul major fiind progresul în condiții de siguranță pe piste de o calitate crescută.

În premieră națională, Romanian Motorcycling Competition – MotoRC va fi televizat de Telekom Sport, ceea ce reprezintă un pas important spre popularizarea și dezvoltarea motociclismului viteză din România.

ACS Sequencia Motorcycling